Televizor Smart LED, Sony

Televizor Smart LED, Sony Bravia KD-49XF7596B, 123 cm, Ultra HD 4K

0 216
93%
Merita

Nota noastra

Pro Ultra Hd 4K
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Review Televizor Smart LED, Sony Bravia KD-49XF7596B, 123 cm, Ultra HD 4K.

Redescoperiţi Televizor Smart fiecare detaliu cu funcţia 4K X-Reality™ PRO

Cu X-Reality PRO 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și mai bine definite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în ce privește cărțile și arhitectura bibliotecii.

Descoperiți Televizor Smart divertismentul palpitant cu 4K HDR

Acest televizor vă aduce bucuria spectacolelor și filmelor în HDR 4K. Procesează o varietate de formate HDR, inclusiv HDR10 și Hybrid Log-Gamma.

Bucuraţi-vă de jocurile HDR cu PlayStation®

Televizoarele 4K HDR de la Sony sunt perechea perfectă pentru consolele PlayStation®4 și PlayStation®4 Pro. Pătrundeți în experiență de joc activă și distractivă, cu texturi clare și culori vii. Vedeți cum prind viață jocurile preferate datorită calității incredibile a imaginii

Descoperiţi noi universuri cu Android TV™

Televizorul inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Bucuraţi-vă de multe dintre experienţele trăite pe smartphone şi tabletă pe un ecran BRAVIA™ mare şi atrăgător. Android TV™ cu funcţie avansată de control vocal vă permite să vă conectaţi şi să accesaţi conţinut, de la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, prin simpla rostire a cuvintelor.

Creat pentru audiţie: ClearAudio+

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

Un mod mai inteligent de a vă bucura de smartphone

Luați ce vă place pe smartphone sau pe unitatea USB și vizionați totul cu detalii frumoase pe ecranul mare al televizorului. Conectarea și redarea inteligentă vă permite să distribuiți cu ușurință clipuri video, fotografii și muzică de pe mai multe dispozitive.

Ramă subţire cu aspect de aluminiu

Ecranul este mărginit de un cadru subțire și îngust, care maximizează zona de vizionare Reflexiile de aluminiu dau televizorului un aspect elegant și rafinat.

Partea din faţă fără cabluri

Ascundeți toate cablurile de la set-top boxuri sau playere Blu-ray în suportul unic.


Televizor Smart

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor Smart LED, Sony
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro Ultra Hd 4K
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More