Televizor Super UHD Smart LG 55SJ810V

Televizor Super UHD Smart LG, 139 cm, 55SJ810V, 4K Ultra HD

0 155
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran cu peste un miliard de culori
Telecomanda magica cu comanda vocala si alte functii

  • Design
  • Ecran
  • Conectivitate
  • Pret

Review Televizor Super UHD Smart LG 55SJ810V

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

Televizorul LG 2017 TV iese în evidenta în comparație cu modelele sale asemănătoare extrem de populare. Modelele Super UHD (SJ) sunt cele mai bune dintre televizoarele LED ale companiei, iar 55SJ810V este punctul de intrare în gama Super UHD.

În ceea ce privește designul și stilul, modelul 55SJ810V nu arată ca un model entry-level. În schimb, acesta are un aspect premium, cu un șasiu metalic și un cadru metalic de argint în jurul ecranului, oferindu-i un stil elegant și modern. Partea din spate a televizorului are un finisaj alb inteligent. Ecranul este mai adânc (cu grosimea de 6 cm) decât mulți rivali, dar este, fără îndoială, un televizor frumos.

Un suport corespondent în formă de semilună de argint sprijină ecranul. Am aflat că standul este mai degrabă vag, în special pe modelul de 55 de grade, dar atâta timp cât nu îl împingi prea tare, nu va cădea.

O telecomandă magică este inclusă în pachetul de vânzări, iar acesta răspunde la comenzile vocale, precum și la butoanele convenționale.

LG 55SJ810V este un televizor UHD (4K) cu suport pentru standardele HDR10, Dolby Vision și HLG pentru gamă înaltă dinamică.

Materialul sursă 4K de la Amazon și Netflix arată uimitor pe acest televizor, profitând pe deplin de rezoluția pin-sharp și gama de culori HDR. Într-o cameră întunecată, limitele afișajului IPS edgelit devin aparente, iar negrii nu sunt complet întunecați, dar în condiții de vizionare generale televizorul este un interpret foarte puternic.

Pasionații de gaming vor aprecia decalajul redus de intrare – la fel de scăzut de 15ms.

În ansamblu, acesta este un ecran superb pentru vizionarea familiei, deși ca aproape toate televizoarele din 2017, acesta nu are suport 3D.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor Super UHD Smart LG 55SJ810V
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran cu peste un miliard de culori
Telecomanda magica cu comanda vocala si alte functii

  • Design
  • Ecran
  • Conectivitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More