Televizor LED Smart Samsung 65KU6402

Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65KU6402, 4K Ultra HD

0 61
90%
Merita

Nota noastra

Pro: este un televizor de o calitate inalta care merita achizitionat
Contra: pret ridicat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Review Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65KU6402, 4K Ultra HD

Cu Smasung 65KU6402 poți avea acces la toate sursele de divertisment prin intermediul televizorului. Dacă esti pasionat de jocuri, acum nu mai ai nevoie de o consolă, ci poți accesa din Cloud, o gamă foarte mare de jocuri. 4K Ultra HD prelucrează imaginea în detaliu, oferind imaginile cele mai clare, asigurând o bună vizibilitate, cu detalii uimitoare și culori încântătoare. Conexiunea la rețea se realizează prin cea mai nouă tehnologie Wi-Fi care este integrată, precum și prin LAN și Slot CI+. Porturile numeroase oferă posibilitatea de a crea un centru multimedia chiar în confortul casei tale.  Diagonala mare a ecranului oferă imagini captivante, cu detalii pline de viață și experiențe incredibile. Televizorul este recomandabil tuturor persoanelor care sunt pasionate de noile tehnologii, iar dispus în casă va da încăperii un stil inovator, elegant și foarte modern.

Caracteristici

Samsung UE65KU6402 este un televizor inteligent, ceea ce înseamnă că îl puteți conecta la internet și puteți naviga pe conținutul online. Conexiunea poate fi stabilită prin modulul wireless integrat sau prin portul Ethernet (LAN). Puteți accesa sau descărca mai multe aplicații care vor face interacțiunea cu televizorul mult mai bine. Pentru iubitorii de jocuri, aceste jocuri de suport TV și nor gamming. Procesorul quad-core poate procesa cu ușurință orice tip de conținut, aplicație sau joc. Puteți să distribuiți cu ușurință ecranul smartphone-ului sau ecranul tabletei dvs. cu ajutorul televizorului prin intermediul telecomenzii mobile la oglindirea TV sau invers prin intermediul televizorului în oglindirea mobilă. Sau îl puteți împărtăși cu tehnologia directă Wi-Fi.

Caracteristici

O altă caracteristică importantă a Samsung UE65KU6402 este suportul BT HID. Aceasta înseamnă că puteți conecta o tastatură și un mouse la televizor printr-o conexiune Bluetooth. Desigur, trebuie să cumpărați o tastatură și un mouse care să accepte conexiunea Bluetooth. Dar acest lucru nu este tot pentru că acest televizor acceptă și HID-ul USB. Suportul USB HID înseamnă că puteți conecta, de asemenea, o tastatură și un mouse la televizor, dar de data aceasta prin porturile USB. Conectarea unei tastaturi și a unui mouse poate face experiența de navigare și de joc mult mai bună. Tehnologia Connect Share ™ vă permite să partajați conținutul pe care l-ați înregistrat deja pe USB sau HDD. PVR-ul extins vă permite să înregistrați conținut TV în direct, astfel încât să nu mai pierdeți niciun spectacol TV sau serial.
Vom da 4.5 / 5 puncte pentru Samsung UE65KU6402 parte din revizuire a caracteristicilor.


65KU6402

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Smart Samsung 65KU6402
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: este un televizor de o calitate inalta care merita achizitionat
Contra: pret ridicat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More