Televizor LED Curbat Smart Samsung, 65MU9002

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU9002, 4K Ultra HD

0 192
98%
Merita

Nota Noastră

Pro: Design fara margini, Aspect frumos din spate, Smart View, Solutie gestionare cabluri, One Connect

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Review Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU9002, 4K Ultra HD

Samsung 65MU9002 este un smart TV complet nou ca și tip de dispozitiv. Acesta este un televizor cu sensul obișnuit, dar și un centru multimedia cu acces la o cantitate mare de conținut media și de pe internet, cu punct de comunicare în dialog, schimb de informații de comunicare cu privire la capacitățile funcționale ale smartphon-ului sau ale tabletei și integrarea internetului în receptorul TV inteligent.


 

Detectare automata

 

Gaseste si recunoaste, mai repede, toate dispozitivele conectate. Televizorul Samsung afiseaza in mod automat numele dispozitivelor si face ca toate selectiile de intrare sa fie usoare.

 

 


Smart Hub

 

Gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide. One Depth aduna o varietate de continut pe un singur ecran.

 

 

 

 


Smart View

Pur si simplu conecteaza telefonul mobil la marele ecran si bucura-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil.

 

 


O singura telecomanda

Ai controlul suprem in mainile tale. Controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.

 

 


Design fara margini

Spune da unei experiente de vizionare incredibila si captivanta. Subtire si fara rama pe cele 3 laturi, fiecare scena arata fascinant.

 

 

 

 

 


Motion Rate 240

Bucura-te de o actiune rapida lina, fara imagini neclare. Motion Rate 240 aduce la viata sportul si continutul rapid in miscare.

* Motion Rate poate varia in functie de dimensiunea televizorului.

 

 

 


Ultra Black

Prin absorbtia luminii, Ultra Black minimalizeaza dramatic reflexiile si iti ofera o imagine la un contrast maxim. Bucura-te de experienta optima de vizionare in orice lumina.

 

 

 

 98%
Merita

Nota Noastră

Pro: Design fara margini, Aspect frumos din spate, Smart View, Solutie gestionare cabluri, One Connect

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More