Televizor curbat Smart Samsung UE49K6300

Televizor curbat Smart Samsung, 123 cm, UE49K6300, Full HD

0 238
94%
Merita

Nota noastra

Pro: este un TV cu o calitate audi-video excelenta
Contra: Pret ridicat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Review Televizor curbat Smart Samsung, 123 cm, UE49K6300, Full HD

Samsung K6300 este o tehnologie de televiziune inteligentă. Acest televizor Full HD curbat oferă platforma inteligentă a mărcii. În plus, acest set de tehnologie de ultimă oră este compatibil cu SmartThings, astfel încât să îl puteți conecta la hub-ul dvs. (comercializat separat) și să îl porniți alături de luminile și difuzoarele dvs. , la atingerea unui buton.

Alte tehnologii, cum ar fi Auto Depth Enhancer și Micro Dimming Pro, fac din acest televizor un pumn de putere audio-vizual pentru camera ta de zi.Televizorul K6300 Samsung are un nou Smart Hub care marchează un pas masiv înainte pentru casa conectată.Datorită acestei platforme faptul că Samsung vă poate oferi acces la cel mai bun conținut UHD .

Răsfoiți conținutul cu ușurință, căutați programele și filmele preferate în timp ce vă uitați la televizor – și vă puteți bucura de jocuri și cu o varietate imensă pentru toată familia . Mai bine, sistemul Smart are chiar posibilitatea de a oferi un gameplay fără console direct prin televizorul propriu-zis. În plus, Brief on TV este un alt serviciu minunat , nou care vă trezește televizorul atunci când alarma dvs. se aude, pentru a afișa informații utile, cum ar fi timpul, vremea și programul zilnic.

Avem rezerve cu privire la această curbă pronunțată, însă nu putem nega faptul că calitatea imaginii Samsung UE49K6300este o propunere fantastică la acest preț. Balanța naturală a culorilor este admirabilă, în timp ce straturile bogate de detalii ne-au cuprins.

Dacă sunteți în căutarea unui televizor accesibil, care va oferi o imagine impresionantă, nu căutați decât Samsung UE49K6300. Acest televizor cu ecran de 48 inch oferă o performanță uimitoare de performanță Full HD pentru prețul lui mic.

Ar putea fi aceasta afacere TV a anului până acum? Dacă vă aflați pe piață pentru un televizor mare cu un buget, l-am pune pe lista dvs.


UE49K6300

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor curbat Smart Samsung UE49K6300
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
94%
Merita

Nota noastra

Pro: este un TV cu o calitate audi-video excelenta
Contra: Pret ridicat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More