Ultrabook ASUS ZenBook UX530UX-FY029T

Ultrabook ASUS ZenBook UX530UX-FY029T cu procesor Intel® Core™ i7-7500U pana la 3.50 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 16GB, 512GB M.2 SSD, nVIDIA GeForce GTX 950M 2GB, Microsoft Windows 10, Blue/Metal

0 175
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I7
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Ultrabook ASUS ZenBook UX530UX-FY029T cu procesor Intel® Core™ i7-7500U pana la 3.50 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 16GB, 512GB M.2 SSD, nVIDIA GeForce GTX 950M 2GB, Microsoft Windows 10, Blue/Metal.

ZenBook Ultrabook a reprezentat întotdeauna o categorie aparte in segmentul laptopurilor ultra-portabile, dar elegantul și sofisticatul ZenBook Ultrabook UX530 reprezinta o noutate absoluta: am creat o soluție ZenBook destinata în mod special celor ce călătoresc mult, cu un ecran de dimensiuni mai mari, de 15.6 inchi, mai potrivit pentru sarcini de lucru! Pentru prima oara, nu mai trebuie sa faceți alegerea foarte dificila intre portabilitate și dimensiunea ecranului – incredibilul ZenBook UX530 atinge imposibilul oferindu-le pe amândouă!

Design-ul sau subțire și ușor, aspectul ZenBook consacrat si componentele de înaltă performanta fac din ZenBook UX530 un sistem ultra-performant ce poate fi transportat oriunde ați merge. Luati mai multe cu voi, intr-un spatiu mai compact!

Ultra-Portabil
Usurati-va sarcina
ZenBook Ultrabook UX530 a fost proiectat pentru a va insoti oriunde v-ar duce stilul vostru de viata foarte ocupat – o lunga serie de intalniri, un zbor international, sau o vacanta binemeritata. Carcasa sa subtire, compacta si usoara are o grosime de doar 16.9mm, fiind foarte usor de transportat intr-o servieta, iar carcasa sa foarte usoara ii permite sa beneficieze de o greutate foarte redusa, de doar 1.63 kg. ZenBook UX530 nu va fi niciodata o povara in plus atunci cand calatoriti!

Vezi mai multe, faci mai multe!
In ceea ce priveste productivitatea, oricine va fi de acord ca un ecran de dimensiuni mai mari este si mai bun, deoarece usureaza realizarea concomitenta a mai multor sarcini de lucru, iar continutul de divertisment devine si el mult mai realist. Din acest motiv, am incalcat toate regulile pentru a-i oferi modelului ZenBook UX530 cel mai mare ecran posibil. Reducand marginile la doar 7.52mm, am reusit sa instalam un ecran Full HD extraordinar, cu diagonala de 15.6 inchi, intr-o carcasa zvelta, ce este de asemenea mult mai compacta decat cele oferite de alte produse concurente. Pentru a va maximiza confortul in timpul vizualizarii, ecranul dispune de asemenea de un panou mat cu finisaj anti-stralucire, ce reduce reflexiile nedorite. Rezultatul final este un laptop cu un raport* ecran – carcasa impresionant, de 81%, ce minimalizeaza dimensiunile dar va ajuta sa va maximizati productivitatea – astfel incat veti putea vedea si face mai multe, dar in acelasi va veti avea mai putin de transportat

Perfectiunea vizualizarii
Seria ZenBook este renumita pentru calitatea superba a ecranelor oferite de modelele sale, iar ZenBook UX530 nu face exceptie. Ecranul sau cu diagonala de 15.6 inchi si sistem de prevenire a stralucirii nedorite ofera o acoperire foarte extinsa, de 100%, a spectrului de culori sRGB, ceea ce inseamna ca poate afisa culori mult mai precise si mai puternice decat un ecran standard. De asemenea, acesta utilizeaza o tehnologie cu unghiuri largi de vizualizare, de pana la 178 de grade, ceea ce il face solutia perfecta pentru colaborari si partajarea ecranului.


Ultrabook

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Ultrabook ASUS ZenBook UX530UX-FY029T
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I7
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More