Videoproiector 3D Full HD Panasonic PT-RZ470K

Videoproiector 3D Full HD Panasonic PT-RZ470K Laser DLP 3500 lumeni

0 166
97%
Merita

Nota noastra

Pro 3500 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector 3D Full HD Panasonic PT-RZ470K Laser DLP 3500 lumeni.

Datorita luminozitatii de 8500 de lumeni, rezolutiei WXGA 1280 x 800, sistemului de proiectie cu doua lampi si posibilitatii de integrare in retele LAN, videoproiectorul Panasonic PT-DW830 este ideal pentru instalatii profesionale si proiectii multi-ecran. Sistemul Panasonic de modulare a luminozitatii permite reglarea intensitatii luminii pentru fiecare segment de culoare rosu, verde, albastru si alb, in vederea obtinerii unei imagini cat mai naturale si luminoase.

Videoproiector Tehnologia Detail Clarity Processor 3 analizeaza frecventele semnalului video si evidentiaza pana si cele mai fine detalii, iar sistemul Daylight View 2 analizeaza nivelul de lumina ambientala din sala si adapteaza setarile de imagine, astfel incat sa obtineti imagini clare si luminoase, chiar si in lumina directa.

Sistemul de proiectie Dual-Lamp permite continuarea prezentarii in cazul defectiunii uneia dintre lampi si desfasurarea activitatii in regim 24/7.

Conectarea videoproiectorului in retea permite gestionarea functiilor dispozitivului prin intermediul unui browser web si configurarea functiei de alerta prin e-mail privind starea de functionare si durata de viata a lampii de proiectie. De asemenea, PT-DW830 este compatibil cu protocolul PJLink (class 1), ce face posibila integrarea videoproiectorului intr-un sistem ce contine dispozitive de la companii diferite.

Portul Digital Link integrat in videoproiector PT-DW830 face posibila transmisia semnalelor HDMI, audio, video, Ethernet si RS-232C prin intermediul unui singur cablu CAT5e. In acest mod, se reduc costurile de instalare, este simplificata infrastructura si se elimina degradarea semnalului audio-video.

Panasonic PT-DW830 este compatibil cu o gama variata de lentile optionale, astfel incat sa poata fi adaptat oricarui tip de instalatie sau distanta de proiectie.

Inlocuirea lampilor de proiectie se realizeaza foarte usor, chiar si atunci cand videoproiectorul este montat pe plafon.

Sistemul Multi-Ecran permite proiectia imaginilor de mari dimensiuni, fara a mai necesita echipamente suplimentare. In plus, functiile de Color Matching si Edge Blending asigura afisarea uniforma a imaginii, indiferent de numarul de videoproiectoare din sistem.

Videoproiectorul Panasonic PT-DW830 este compatibil cu sisteme de proiectie 3D atat pasive, cat si active, astfel incat sa poata reda continut 3D de calitate, in format Side by Side, Top and Bottom, Line by Line, Simultaneous, Frame Sequential sau Frame Packing.


Videoproiector

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector 3D Full HD Panasonic PT-RZ470K
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro 3500 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More