Videoproiector 3D Panasonic

Videoproiector 3D Panasonic PT-RW430K Laser DLP 3500 lumeni

0 158
93%
Merita

Nota noastra

Pro 3500 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector 3D Panasonic PT-RW430K Laser DLP 3500 lumeni.

Videoproiector Panasonic PT-RW430K DLP

Flexibilitate deplina pentru proiectii profesionale

Datorita tehnologiei de proiectie DLP, rezolutiei 1280 x 800 WXGA, contrastului puternic de 20000:1 si luminozitatii de 3500 lumeni, videoproiectorul Panasonic PT-RW430K reprezinta echipamentul ideal pentru spatii comerciale, muzee, expozitii, sali de spectacole.

Senzorii Solid Shine si Daylight View analizeaza nivelul luminii si calibreaza automat setarile de imagine, astfel incat videoproiectorul PT-RW430K sa poata furniza proiectii naturale si corecte din punct de vedere al mediului ambiental.

In privinta nivelului de zgomot, Videoproiector 3D asigura in modul de operare Low doar 29 decibeli, un indice excelent pentru performanta oferita.

Videoproiector 3D Conectivitate si functii

Conexiunea prin Digital Link face posibila transmisia semnalelor si datelor, fara compresie si pierdere a calitatii, prin intermediul unui singur cablu CAT5e. In acest mod este simplificata conectivitatea, se reduc costurile de instalare si se asigura un semnal audio-video de cea mai inalta calitate.

Printre caracteristicile importante se numara: flexibilitate in instalare la 360 de grade, modul de instalare portret (necesita suport disponibil optional), proiectie tridimensionala (ochelarii 3D sunt disponibili optional), functionare in regim 24/7, functia de programare (fara existenta unui PC), securitate impotriva furtului, management ECO.

Conectarea videoproiectorului in retea permite gestionarea functiilor dispozitivului prin intermediul unui browser web si configurarea functiei de alerta prin e-mail privind starea de functionare si durata de viata a lampii de proiectie. De asemenea, este compatibil cu protocolul PJLink (class 1) si integrarea intr-un sistem AV.

Videoproiector 3D Avantaje cu lampa Laser/LED

Inovatia tehnologica rezultata prin imbinarea Laser si LED in constructia lampii, determina aproximativ 20.000 de ore de functionare, imagini la aceiasi intensitate calitativa pe toata durata de functionare a lampii, dar si un sistem de pornire si oprire rapida, fara necesitatea de a astepta incalzirea lampii, cum se intampla in mod conventional. De asemenea, aceasta tehnologie de iluminare nu are nevoie de filtre de protectie si nici nu prezinta riscul de a se arde.


Videoproiector 3D

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector 3D Panasonic
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro 3500 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More