Videoproiector Panasonic PT-EZ590

Videoproiector Panasonic PT-EZ590 LCD 5400 lumeni

0 151
90%
Merita

Nota noastra

Pro 5400 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector Panasonic PT-EZ590 LCD 5400 lumeni.

Videoproiector Flexibilitate si performanta

Datorita tehnologiei de proiectie LCD, rezolutiei 1920 x 1200 WUXGA, contrastului de 10000:1 si luminozitatii de 5300 lumeni, videoproiectorul Panasonic PT-EZ590 reprezinta echipamentul ideal pentru pentru sali educationale de dimensiuni medii si mari, cu multa lumina ambientala, sau ca solutie pentru activitati de proiectie business. In plus, tehnologia Iris (On/Off) ajusteaza luminozitatea videoproiectorului, in functie de continutul afisat, astfel incat sa beneficiati de imagini clare si elemente grafice lizibile, cu accent pe detalii.

Prin intermediul unui senzor integrat, functia Daylight View Basic masoara nivelul luminii ambientale din incapere si calibreaza automat setarile de imagine, astfel incat videoproiectorul PT-EZ590 sa poata furniza imagini naturale si de calitate chiar si intr-o sala cu multa lumina ambientala. In privinta nivelului de zgomot, echipamentul asigura in modul de operare ECO doar 29 decibeli.

Videoproiector Instalare si conectivitate

Cu modulul wireless, disponibil optional, se pot realiza proiectii de pe o mare varietate de platforme (Windows, Android sau iOS), fara a mai avea grija cablurilor, optand astfel pentru o proiectie rapida si fara fir.

Conexiunea prin Digital Link face posibila transmisia semnalelor si datelor, fara compresie si pierdere a calitatii, prin intermediul unui singur cablu CAT5e. In acest mod este simplificata conectivitatea, se reduc costurile de instalare si se asigura un semnal audio-video de cea mai inalta calitate.

Conectarea videoproiectorului in retea permite gestionarea functiilor dispozitivului prin intermediul unui browser web si configurarea functiei de alerta prin e-mail privind starea de functionare si durata de viata a lampii de proiectie. De asemenea, este compatibil cu protocolul PJLink (class 1) si integrarea intr-un sistem AV.

Videoproiector Costuri reduse, mentenanta usoara

Inlocuirea lampii de proiectie (tehnologie UHM), cu o durata de viata de pana la 5000 de ore in modul ECO, este simpla si rapida, chiar si in cazul montarii videoproiectorului pe tavan, datorita accesului facil, prin partea superioara a acestuia. De asemenea, filtrul impotriva prafului se poate inlocui la fel de facil si asigura o protectie optima.


Videoproiector

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector Panasonic PT-EZ590
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro 5400 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More