Videoproiector Panasonic PT JX200GB

Videoproiector Panasonic PT JX200GB Laser 1-chip DLP 2000 lumeni

0 154
93%
Merita

Nota noastra

Pro 2000 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector Panasonic PT JX200GB Laser 1-chip DLP 2000 lumeni.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

e este un videoproiector Space Player?

Este un concept inovativ elaborat de Panasonic care presupune inglobarea tehnologica a trei elemente principale intr-o singura solutie: videoproiectie, iluminare si digital signage.

Videoproiectorul Space Player JX200GB utilizeaza sistemul de proiectie cinematografic DLP impreuna cu tehnologia Solid Shine Laser de la Panasonic, care garanteaza culori vibrante si o functionare de pana la 20.000 de ore. Luminozitatea de 2000 lumeni si contrastul de 1000:1 completeaza specificatiile performante ale acestuia.

Aplicabilitate si avantaje Panasonic JX200GB

Echipamentul se preteaza aplicatiilor care au nevoie de personalitate si creativitate desavarsita. Contribuie decisiv la realizarea unei atmosfere unice, punand in evidenta detaliile dorite. Se poate integra excelent in restaurante si cafenele, muzee si spatii expozitionale, magazine si mall-uri, evenimente si receptii.

– Eleganta si integrare profesionala cu locatia

– Mobilitate si flexibilitate in spatiu (rotire la 360 de grade, afisaj portret)

– Functionare 24/7

– Functii de iluminare, videoproiectie pe o structura de continut (text, imagine sau video) sau utilizare in aplicatiile de afisaj digital

– Pune in evidenta anumite obiecte, produse, scene (spotlight, cu posibilitate configurare)

– Afisare continut intr-un moment de timp stabilit (programare)

– Control facil din telecomanda

Conectivitate

Suporta formate video si media prin intermediul portului HDMI, slotul SD Card disponibil sau prin conexiunile LAN/Wi-Fi. Nu in ultimul rand, echipamentul detine port USB pentru conectarea memoriei USB, cu o variete de functii de prezentare si sortare. Miracast permite streaming wireless de continut de pe un dispozitiv smart (telefon, tableta, pc) cu videoproiectorul.


PT JX200GB

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector Panasonic PT-JX200GB
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro 2000 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More