Videoproiector Panasonic PT-RX110B

Videoproiector Panasonic PT-RX110B Laser DLP 10000 lumeni

0 153
93%
Merita

Nota noastra

Pro 10000 lumeni
Contra Nu am mimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector Panasonic PT-RX110B Laser DLP 10000 lumeni.

Videoproiector Panasonic PT-RX110B DLP

Modelul PT-RX110B DLP face parte din seria PT-RZ970, ultima generatie de videoproiectoare Panasonic, lansata in 2016. Modelul ultra compact depaseste luminozitatea de 10,000 lumeni si combina imagistica 1-Chip DLP™ cu tehnologia Solid Shine pentru o calitate desavarsita a imaginii.

Fiind construit astfel incat sa aiba o continuitate in utilizare de pana la 20,000 de ore fara a necesita mentenanta,  videoproiectorul Panasonic PT-RX110B DLP este destinat pentru o utilizare in spatii publice precum muzee/expozitii, aplicatii de simulare sau supraveghere, sali de spectacol, seminarii sau sali de conferinte.

Videoproiectorul Panasonic PT-RX110WB DLP include un motor optic incasat intr-un bloc etans ce nu permite patrunderea prafului, si un sistem de back-up ultra rapid, ce intervine instantaneu in cazul in care sursa principala cedeaza, asigurand cel mai inalt nivel de fiabilitate.

Noua generatie de videoproiectoare foloseste o tehnologie noua cu laser cu fosfor si o functie Dynamic Contrast, care ajusteaza cu precizie sursa de lumina in functie de cerintele de videoproiectie. Rezultatul consta in raportul de contrast de 10,000:1, negru intens, alb mai precis si o reproducere vie a culorilor naturale.

Seria compacta PT-RZ970 dispune de o instalare flexibila, este compatibila cu cablul de conectare DIGITAL LINK si permite refolosirea lentilelor 1-Chip DLP.  In plus, videoproiectoarele pot fi montate la 360 grade, au lentile deplasabile si corectie trapez, si incorporeaza Geometric Adjustment.

Se caracterizeaza prin tehnologia 1-Chip DLP de proiectie si Solid Shine Laser pentru imagini impecabile din punct de vedere calitativ. Procesorul grafic al echipamentului este capabil sa proceseze si sa finiseze cele mai fine detalii ale continutului afisat, sustinut si de comprezenta functiei System Daylight View, ce asigura claritate si naturalete chiar si in spatii luminoase.

Videoproiectorul Panasonic PT-RW930 reprezinta un excelent partener in videoproiectie profesionala, fiind asigurat un grad inalt de flexibilitate in instalare (360 grade, proiectie verticala sau orizontala) in functie de necesitati. Pentru proiectii impecabile din punct de vedere geometric se poate utiliza functia Geometric Adjustment si kitul disponibil optional in acest sens.

Conexiunea Digital Link face posibila transmisia semnalelor si datelor prin intermediul unui singur cablu CAT 5e. In acest mod este simplificata conectivitatea, se reduc costurile de instalare si se asigura un semnal audio-video de cea mai inalta calitate.

Lampa de tip Laser Phosphor este optimizata sa reziste pana la 20000 de ore de functionare, iar impreuna cu sistemul eficient de control si eficientizare termica, experientele de proiectie vor fi stabile.


Videoproiector Panasonic

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector Panasonic PT-RX110B
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro 10000 lumeni
Contra Nu am mimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More