Videoproiector Space Player Panasonic

Videoproiector Space Player Panasonic PT-JW130GB Laser DLP 1000 lumeni

0 177
93%
Merita

Nota noastra

Pro 1000 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector Space Player Panasonic PT-JW130GB Laser DLP 1000 lumeni.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Videoproiectorul Panasonic PT-JW130GW

Videoproiector Space Player PT-JW130

Videoproiectorul Panasonic PT-JW130GB (Space Player) este un proiector special ce combina proiectia cu iluminarea, adaugand oricarui spatiu, creativitate si expresivitate. Avand aceasta caracteristica unica, Videoproiectorul Panasonic PT-JW130 reuseste sa scoata in evidenta orice obiect dintr-un spatiu public, fie ca este amplasat intr-un muzeu, in vitrina unui magazin sau intr-un restaurant.

Space player

Printre caracteristicile importante ale acestui videoproiector, cu functie de lumina, se numara flexibilitatea acestuia (in toate directiile) si customizarea formelor de proiectie.

Space Player va ofera libertatea de a alege forma si culoarea luminii in functie de nevoile dumneavoastra. Conexiunea se poate realiza prin slot card SD (suporta fisiere jpg, bmp, mov, avi, mp4, mpg sau wmv), port HDMI, wireless LAN, iar proiectia poate include si continut video sau animatii.

Cu ajutorul tehnologiei Miracast wireless puteti proiecta continut de pe dispozitivele smartphone (telefon, tableta, laptop), iar prin conectorul audio extern puteti conecta sursa audio preferata la videoproiector.

Functia Keystone Correction disponibila este utila pentru optimizarea proiectiilor.

Space player

Videoproiectorul se instaleaza si reinstaleaza foarte rapid, acolo unde este nevoie de el, iar in privinta ciclului de viata, sursa laser de proiectie rezista pana la 20000 de ore de functionare.

Mini:

Nu

Portabil:

Nu

Imagine

Tehnologie:

DLP

Rezolutie nativa:

WXGA(1280 x 800)

Luminozitate (lumeni):

1000

Durata de viata lampa (ore):

20000

Proiectie

Lentile:

1.5 – 3.3:1

Raport zoom:

1 – 2.2x

Conectivitate

Conectivitate:

AUDIO OUT

HDMI

LAN

Slot SD card

USB

Dimensiuni

Greutate (Kg):

3.2 Kg

Altele

Functii:

Reglaj Keystone: Vertical/Orizontal

Putere consumata (W):

125 W


Videoproiector Space

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector Space Player Panasonic
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro 1000 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More