Tableta Lenovo Yoga Tab 3 Pro cu Proiector (yt3-x90f)

Tableta Lenovo Yoga Tab 3 Pro cu Proiector (yt3-x90f), 4gb ram, 64gb, WI-FI, ecran qhd 10.1", android 6.0, intel quad-core 2.2ghz, gps, camera 13 mpx, baterie 10200mah

0 220
100%
Merita

Nota noastra

Pro: accesabilitate
design
afisaj
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Ecran
  • Pret

Review Tableta Lenovo Yoga Tab 3 Pro cu Proiector (yt3-x90f)

Lenovo nu a schimbat radical designul Yoga Tab 3 Pro pe Yoga Tab 2 Pro, dar asta e bine. Încă pare a fi destul de diferită de orice altceva de pe piață astăzi.

Încă o dată, Lenovo a dispărut cu un dispozitiv solid, de înaltă calitate, care favorizează simțirea și înclinarea peste portabilitatea ușoară. Aceasta este o tabletă care este proiectată pentru a fi sprijinită pe platforma încorporată, în loc să fie ținută pentru perioade lungi de timp – și la 667 g, veți avea în curând brațe dureroase dacă ați încercat ultima.

În acest scop, nu este un dispozitiv deosebit de subțire, chiar și în punctul său cel mai subțire. Secțiunea metalică plană a Yoga Tab 3 Pro este aproximativ la fel de groasă ca un iPad Air 2, dar aceasta curbează spre o spate rotunjită care adaugă încă aproximativ 50% la grosimea corpului principal.

Sentimentul de bătăi se adaugă numai atunci când ajungeți la baza naturală a dispozitivului, o secțiune cilindrică groasă care se desfășoară de-a lungul uneia dintre laturile mai lungi ale tabletei.

Dacă suna ca și cum aș bate designul plin de bucăți Lenovo Yoga Tab 3 Pro aici, nu sunt. Imi place mult. În mod superficial, mi-a amintit de Sony Tablet S de la drumul din 2011, dar întrucât forma de carte ca o carte a fost un pic de truc, aici se simte inerentă apelului Yoga.

Această bază bulbică realizează o serie de lucruri. Formează un mâner natural atunci când transportați tableta în jurul brațului dvs., precum și făcându-l ușor mai ușor de manevrat în acele ocazii pe care doriți să le țineți în portret.

Rotiți standul la 90 de grade și plasați Yoga Tab 3 în jos pe spate și va fi susținut la un unghi. Acest lucru face ca tastarea pe tastatura tabletei să fie ceva mai ușoară, dar, de asemenea, poziționează proiectorul mai bine să-și facă treaba.

Da, Lenovo Yoga Tab 3 Pro găzduiește, de asemenea, un proiector în această balama multifuncțională, care face o imagine de 70 de inci pe un perete sau o suprafață la alegere.

Se transformă Yoga Tab 3 într-un dispozitiv fantastic de călătorie, deoarece puteți transforma oricare perete de hotel într-un televizor cu ecran lat, la o simplă atingere a unui buton. De asemenea, acesta este un dispozitiv excelent pentru a lua cu tine pentru prezentări sau pur și simplu când doriți să prezentați câteva poze unui grup mare de oameni.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: accesabilitate
design
afisaj
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Ecran
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More