Casti Gaming Mad Catz FREQ 9

Casti Gaming Mad Catz FREQ 9
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Aceste casti redau un sunet Calitativ
Contra: Pret ridicat

  • Calitate sunet
  • Design
  • Pret

Review Casti Gaming Mad Catz FREQ 9

Mad Catz FREQ 9 este construit solid din componente de calitate, deci este confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. De asemenea, dispune de toate butoanele de care aveți nevoie pentru a controla ceea ce ascultați, fără a fi nevoie să scoateți dispozitivul din buzunar, cum ar fi comenzile de volum și săriți. O aplicație iOS și Android vă permite, de asemenea, să controlați căștile și să monitorizați nivelul bateriei, acesta din urmă fiind încă o caracteristică rară.

Căștile Mad Catz FREQ 9 vin cu o serie de caracteristici deosebite, cu o serie de tehnologii și funcții speciale care le fac sa fie dorite de multi utilizatori de căști:
Military – Grade 3 D Surround Sound, un software care îmbunătățește semnificativ calitatea sunetului si modul în care acesta este direcționat.
Digital Active Nois Cancellation, o functie care acopera sunetul de pe fundal atunci cand vrei sa auzi doar sunetul din casti, fara a fi deranjat/a de zgomotul din jurul tau.
Automatic Audio Routing, o funcție care permite ca în cazul în care ți-ai conectat telefonul la căști, sa poți întrerupe ce asculți în căști și sa vorbești la telefon, după care sa revii la ce ascultai înainte.
Superb Wirless Performance, o tehnologie cu ajutorul careia sursa audio este pastrata integral, iar sunetul redat este imbunatatit.
Binaural Monitoring, o proprietate a acestor minunate căști care iți permite trecerea sunetelor din exterior. Aceasta funcție este utila atunci când folosești căștile pentru a purta o conversație la telefon sau pe diverse chat-uri. Astfel nu vei mai ridica tonul deoarece ai impresia ca nu te auzi.

Mad Catz FREQ 9 setul cu cască are tot ce-ar putea dori jucătorul cu certitudine de la un set cu cască fără fir, dar nu este cel mai bun set de căști multifuncționale pentru utilizare generală în mișcare.

 


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Casti Gaming Mad Catz FREQ 9
Scorul Acordat
5
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Aceste casti redau un sunet Calitativ
Contra: Pret ridicat

  • Calitate sunet
  • Design
  • Pret
AUDIOcastiCasti Mad Catzmad catz
Comentarii (0)
Adauga Comentarii