Mouse gaming Zowie EC2-A

Mouse gaming Zowie EC2-A, 3200 DPI, Negru

Review Mouse gaming Zowie EC2-A

Zowie EC2-A este un favorit personal al meu, cu siguranță unul dintre cele mai bune șoareci FPS pe care le-am folosit vreodată. Formă foarte confortabilă și sigură. Fără software, de aceea butoanele laterale sunt în mod implicit (înainte și înapoi). Distanța la distanță este mică, dar poate fi schimbată. Rata de votare și DPI pot fi, de asemenea, schimbate. Pașii DPI sunt 400, 800, 1600 și 3200.

Mouse-urile Zowie sunt, în general, cunoscute pentru simplitatea lor, dar atenția acordată detaliilor și subtilității este ceea ce le distinge cu adevărat. Fiecare curbă mică are un pic de gândire în spatele ei. Probabil că nu aș putea face dreptate încercând să o descriu, dar majoritatea oamenilor găsesc acest mouse foarte confortabil, probabil ceva de genul 95%. Din păcate datorită butoanelor, este de obicei recomandată numai pentru FPS.

Dacă aș putea schimba trei lucruri pe el, ar fi butoanele stânga și dreapta să fie mai ușoare și separate de coajă, butoanele laterale necesită mai puțină deplasare, iar rotița de derulare trebuie completată. Încă un mouse minunat, dar aceste schimbări ar fi uimitoare.

Zowie EC2-A versiunea neagră nu este un mouse-eye catching. Are un design simplu, o suprafață neagră mată, cu un logo roșu și o lumină led pentru derulare doar cu 4 culori (pentru a indica diferite pași DPI). Nu vă va plăcea dacă vreți ceva cu lumini led fantezie cu mii de culori pe care să le afișați. Cu toate acestea, ceea ce sunt cu adevărat în spectacol, așa că nu-mi pasă.

Mouse-ul este foarte bine construit. În ciuda greutății sale ușoare, se simte foarte durabil și de înaltă calitate. Acesta nu face zgomote care sa producă neplăceri în timpul jocului. După cum puteți vedea mouse-ul meu arată nou după luni de utilizare, deși stilul meu de joc mă face să pun o mulțime de presiune asupra capacului.

Sumar
Reviewer
miky
Data Review
Produs Analizat
Mouse gaming Zowie EC2-A
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Design
Pret
Agilitate
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Agilitate
  • Pret
gamingmousezowie
Comentarii (0)
Adauga Comentarii