Mouse Logitech M185, USB

Mouse Logitech M185, USB
  • Design
  • Pret

Review M185

Produsele Logitech sunt unele dintre cele mai bune produse de pe piață. Am deschis ambalajul și am introdus receptorul wireless din computerul meu și în câteva secunde mouse-ul lucra. Pentru a fi corect, este posibil să fi folosit un mouse Logitech cu computerul meu în trecut, dar nu am avut niciodată probleme pentru ca produsele Logitech (mouse wireless / tastatură) să lucreze cu orice computer.

Plug-and-play wireless: Obțineți o conexiune fiabilă de la un receptor nano convenabil care rămâne în computer
Durată de viață a bateriei de 1 an: Du-te un an întreg fără o schimbare a bateriei (durata de viață a bateriei poate varia în funcție de condițiile de utilizator și de calcul)
Fiabilitate Logitech: realizat de liderul global pentru șoareci și susținut de o garanție hardware limitată de 3 ani
Forma conturată: vă oferă mai mult confort și control
Pentru computerele Windows și Mac: Niciun soft sau configurare nu începe să utilizați mouse-ul imediat

Un mouse simplu, de încredere, cu conectare wireless și plug-and-play. Obțineți fiabilitatea unui cablu cu comoditate și libertate wireless – transmisie rapidă a datelor și practic fără întârzieri sau abandonuri.

Acesta este un mouse fără fir excepțional, dacă este simplu. Conectați-vă doar la TINY dongle & use. EXCEPȚIONAL LUNGUL BATERIEI VIAȚĂ FTW! Dimensiune minimă. Lucrează pe aproape orice suprafață; inclusiv cea mai comună pânză.

 

  • Design
  • Pret
M185
Comentarii (0)
Adauga Comentarii