Side by side Samsung RS54N3003SA/EO, 535 l, Clasa A+, Full NoFrost, Compresor Digital Invertor, Display, H 178 cm, Metal Graphite

Samsung RS54N3003SA/EO
80%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Frigiderul este incapator, design frumos pentru integrarea in casa oricui.

Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design

Samsung RS54N3003SA/EO Compresor invertor digital
În centrul acestui frigider se află un compresor digital invertor care își modifică în mod inteligent puterea și viteza de funcționare în funcție de cât este necesară răcirea. Spre deosebire de un compresor convențional, acesta nu se oprește și pornește brusc, deci consumă mai puțină energie și există mai puțin zgomot și uzură – deci durează mai mult. Rămâneți fără griji cu garanția noastră de 10 ani pentru compresorul digital invertor.

Total fără îngheț
De ce să decongelați un congelator RS54N3003SA ? Funcția Total No Frost menține o temperatură uniformă, prevenind acumularea de gheață și economisind astfel dificultățile de dezghețare.

Design minimalist elegant

Oferiți casei dvs. un aspect modern și minimalist cu aspectul curat și contemporan al acestui frigider. Are un design elegant și uși plate frumoase.

• Compresor digital invertor (DIT)
• Nu îngheț
• Sistem de răcire complet
• Funcția Power Freeze
• Raft pentru lactate

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

 

Sumar
Reviewer
nic
Data Review
Produs Analizat
Samsung RS54N3003SA/EO
Scorul Acordat
5
80%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Frigiderul este incapator, design frumos pentru integrarea in casa oricui.

Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
frigidersamsung